26 сент. 2008 г., 00:00

Времето в мен 

  Поэзия » Белые стихи
928 0 13

 

 

 

Изчерпвам се...

 

Но не случайно

навън

порой от чувства заваля...

И е стихийно,

И е ужасно...

Крещи душата ми

сама!

Във всяко време

и сезон

ще е неспирно

заради мен...

 

Изчерпвам се...

 

Но пак вали...

Вали...

Вали!

Извалях ли се?

Почти...

Ще бъде светло,

ще притихне...

Само още миг

да поваля!

 

Ето, душата ми

сега

ще се усмихне

със разкоша

на дъга!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??