Sep 26, 2008, 12:00 AM

Времето в мен 

  Poetry » White poetry
933 0 13

 

 

 

Изчерпвам се...

 

Но не случайно

навън

порой от чувства заваля...

И е стихийно,

И е ужасно...

Крещи душата ми

сама!

Във всяко време

и сезон

ще е неспирно

заради мен...

 

Изчерпвам се...

 

Но пак вали...

Вали...

Вали!

Извалях ли се?

Почти...

Ще бъде светло,

ще притихне...

Само още миг

да поваля!

 

Ето, душата ми

сега

ще се усмихне

със разкоша

на дъга!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??