16 июл. 2014 г., 21:38

Все другата 

  Поэзия
253 0 2

Все другата.....

Все другата врата отварям!

Все другият въпрос от тест?

Все другата любов намирам...

Все нещо либства ми... Защо?

Когато слънцето изгрее,

тъгувам аз за вечерта!

А когато тя настъпи,

чакам с трепет сутриннта...

Така съм може би орисан.

Да търся вечно любовта?

Да търся светлото във

                       тъмнината.

И тъмното във светлина.

Все нещо някак си 

        не ми достига...

И ме кара да тъжа.

Очите ми подпухнали

                се молят!

Да се събудя със усмивка

                             сутриннта.

Все другата врата отварям...?

Все нещо ще направя днес.

С което аз да съм полезен

за утрешния ден и днес.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря фреди,дано да се сбъдне!Поздрав и на теб.
  • Спожелание за прекрасен ден и да я срещнеш днес сусмивка
Предложения
: ??:??