Все другата.....
Все другата врата отварям!
Все другият въпрос от тест?
Все другата любов намирам...
Все нещо либства ми... Защо?
Когато слънцето изгрее,
тъгувам аз за вечерта!
А когато тя настъпи,
чакам с трепет сутриннта...
Така съм може би орисан.
Да търся вечно любовта?
Да търся светлото във
тъмнината.
И тъмното във светлина.
Все нещо някак си
не ми достига...
И ме кара да тъжа.
Очите ми подпухнали
се молят!
Да се събудя със усмивка
сутриннта.
Все другата врата отварям...?
Все нещо ще направя днес.
С което аз да съм полезен
за утрешния ден и днес.
© Ангел Todos los derechos reservados