21 янв. 2021 г., 01:37

Все някога 

  Поэзия
294 0 0

Все някога ще си простя

за едната обич, до болка разпиляна.
Напук на хаоса, ще се събера
и на правилното място ще остана. 

 

Все някога ще се измълча
и себе си ще успея да разкажа. 
Ще изградя от истини света
и до една лъжите му ще смажа. 

 

Все някога ще се откажа
от приказките с тъжен край. 
На всеки дръзнал, ще му покажа, 
че без щастие, човекът нищичко не знай. 

 

Все някога ще се изправя
и отново ще тръгна да вървя. 
Сега обаче трябва да се справя
със захвърлените дрипи от моята душа. 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??