9 февр. 2008 г., 09:24

Все още 

  Поэзия » Любовная
728 0 1

Все още нощите са дълги,

тъмни, тихи и безсънни.

Все още отронвам сълза

от бездънната, тъжна душа.

Все още много ме боли

макар да се усмихвам през сълзи.

Все още тъмно е пред мен,

празно, пусто - нощ и ден.

Все още много те обичам,

макар и вече да не го изричам...

© Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??