19 дек. 2010 г., 10:35

Все още вярвам в... чудеса!;) 

  Поэзия » Другая
2018 0 20

Все още  вярвам на вълшебства,

пораснала съм мъничко, е, да...

Дали от този сняг е толкоз светло,

или пък ще се случват чудеса...

На прага сме на Коледа и ето,

вярата в доброто в мен расте

и стопля се за мъничко сърцето

от нежната усмивка на дете...

Наивно е да вярвам на вълшебства,

пораснала съм мъничко, е, да...

Но знам, че тази нощ ще бъде светла,

на Коледа се случват чудеса...!

 

 

 

 

 

 

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??