10 февр. 2012 г., 19:27

Все по-ритмично дишам 

  Поэзия » Любовная
670 0 2

Все по-ритмично дишам,

верен съм на любовта.

На вълшебен език пиша –

вечен и променящ света.

 

Да съм обич се научих,

душата ми е светъл рай.

Истинно щастие получих,

усещането няма край.

 

С чувства неудържими,

в съзидание и топлина,

чрез мигове любими

ще посрещна пролетта.

 

За  деня на влюбените

това е моят скромен дар.

Творбите на пробудените

имат свой неповторим чар.

 

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??