9 сент. 2009 г., 19:26

Всеки милиметър нежност 

  Поэзия » Любовная
1009 0 19

 

 

 

Рисувам с пръсти

минути синя топлина,

отлитаща със вятъра

към единствената ми

далечна мисъл...

И се слива хоризонтът

с есента,

когато птиците си тръгват

и заспиват уморени

зад разкъсаните щрихи

на нощта.

Достигам

все по-често

висини от пориви

и амплитуди нежност,

където цялата моя

метрична пулсация

се превръща в море

от мечтания...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??