5 июл. 2008 г., 12:03

Всеки може 

  Поэзия
725 0 8

Наистина успя да полети...

Без крила, а само с вяра.

Той казваше: "Важното е да опиташ.

Какво от туй, че нямам и крила?

Мога! Стига да поискам.

А колко имали са смелост да опитат?

Малцина са били. Не са знаели,

че могат. Стига да повярват.

Затова не са и полетели."

И той успя!

За миг, за стотна - полетя!

И всеки може. Стига да поиска,

всеки може да лети!

© Силвия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??