Jul 5, 2008, 12:03 PM

Всеки може 

  Poetry
724 0 8

Наистина успя да полети...

Без крила, а само с вяра.

Той казваше: "Важното е да опиташ.

Какво от туй, че нямам и крила?

Мога! Стига да поискам.

А колко имали са смелост да опитат?

Малцина са били. Не са знаели,

че могат. Стига да повярват.

Затова не са и полетели."

И той успя!

За миг, за стотна - полетя!

И всеки може. Стига да поиска,

всеки може да лети!

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??