28 дек. 2010 г., 06:54

Всеки път, когато те погледна 

  Поэзия » Любовная
1014 0 1

И всеки път, когато те погледна,

заменям своите очи
и моля се да са последни,

новите да са без ириси,

 

да ти забулят образа във тъмното

и да ме подлудят,

да забравя радостите от отвъдното,

с които направи ме богат.

 

И всеки път, когато те погледна,

се моля да не си била наистина.

Какъв е смисълът тъй непотребно

в теб да ме влюбиш, но в друг да се разплискаш?

 

 

28.12.2010г.

гр. Сопот

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??