Всекидневни упражнения за оцеляване
Десет пъти стиснете силно очи,
така, че дори и като са отворени,
да не виждате нищо!
Седем пъти стиснете зъби
и усетете металния вкус
на старите пломби!
Пет пъти свийте юмруци
и изгонете сплъстения въздух!
Три пъти се усмихнете
и закачете усмивките
по лицата на другите!
Един път дневно
разбивайте някаква стена
с глава!
Дишайте!
© Даниела Все права защищены