9.07.2009 г., 13:25 ч.

Всекидневни упражнения за оцеляване 

  Поезия » Хумористична
686 0 4

 

                Всекидневни упражнения за оцеляване

 

            

             Десет пъти стиснете силно очи,

                  така, че дори и като са отворени,

                  да не виждате нищо!

                  Седем пъти стиснете зъби

                  и усетете металния вкус

                  на старите пломби!

                  Пет пъти свийте юмруци

                  и изгонете сплъстения въздух!

                  Три пъти се усмихнете

                  и закачете усмивките

                  по лицата на другите!

                  Един път дневно

                  разбивайте някаква стена

                  с глава!

                  Дишайте!

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??