Вселена
Ето, стрелките на времето не спират,
преминават по невидимата спирала
на вселената и всеки един от нас
остава своят отпечатък в сърцето…
мисъл, невероятно танцуващи проблясъци
отварят блестяща нестихваща спирала -
врата на времето към ново измерение…
Зов за пробуждане, кристална светлина.
И ето, отварят се вратите на вселената.
Пулсира сърцето с ритъма
на планети и галактики…
Пулсира в сърцето и космическа любов.
А така недостижими изглеждат днес звездите.
Преливат се минало, бъдеще и настояще
във всичките цветове на дъгата…
Сплитат се в голяма, безгранична любов…
И само тогава ще заблестят новите искри на времето…
Ще преминем под звездните водопади на вселената…
И ето, това е новият свят – Любов, Мир, Хармония…
И една безкрайна необятна вселена… на един нов мирен свят…
http://yoocards.com/details.php?image_id=1490
© Катя Все права защищены
преминават по невидимата спирала
на вселената и всеки един от нас
остава своят отпечатък в сърцето…
мисъл, невероятно танцуващи проблясъци
отварят блестяща нестихваща спирала -
врата на времето към ново измерение…
Зов за пробуждане, кристална светлина.
И ето, отварят се вратите на вселената.
Пулсира сърцето с ритъма
на планети и галактики…
Пулсира в сърцето и космическа любов.
Катя
Благословена вечер, мили приятели!