24 июн. 2023 г., 08:13

Вселена! 

  Поэзия » Другая
178 0 0

Всяка звезда, чудна, омайна

и Вселена една, огромна, безкрайна 

всяка прашинка, малка, една 

носи свое значение, чак до вечността.

 

Безброй планети, дребни

тук там ярка звезда засвети 

и ярка е, ярка светлината, 

че чак се гледа от Земята.

 

Вселена, Вселена Вселена, 

тъй голяма, с много тайни тя гъмжи 

Вселена, Вселена, Вселена, 

ахх, тъй красива си ти !!! 

 

© Кирил Лефтеров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??