ВСЕЛЕНАТА В ТЕБЕ ЖИВЕЕ
Ти виждаш ли залеза в блян,
или отразява очите ти…
Все пламнал в копнежи пиян,
напомня гласа на Будители.
Ти чуваш ли, вятърен дъжд
прокапа небето бездънно.
От капките ражда се ръж,
разцъфнала обич там вдъхва.
Ти помниш ли Божия зов,
за вяра и обич човешка?
И пеят ни птици с любов,
Вселената в Тебе живее.
© Санвали Все права защищены
С пожелание за красив и изпълнен с хубави мигове ден!