30 дек. 2018 г., 20:23

Вселенската любов 

  Поэзия » Любовная, Пейзажная, Философская
1175 7 9

 

  А вярно ли красивата дъга

от  слънцето изплетен е венец цветя?

Неспирно мигащи звездите -

на ангели очите,

килимът от тревата -

на вятъра косата,

вулканите - горещата ни страст

а кратерите - похотлива гладна паст?

...а пък реките -

са ни сълзите?

И когато падне пълен мрак

Космосът и Земята

изживяват свой любовен акт...

© Ссссс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??