30.12.2018 г., 20:23 ч.

Вселенската любов 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
1183 7 9

 

  А вярно ли красивата дъга

от  слънцето изплетен е венец цветя?

Неспирно мигащи звездите -

на ангели очите,

килимът от тревата -

на вятъра косата,

вулканите - горещата ни страст

а кратерите - похотлива гладна паст?

...а пък реките -

са ни сълзите?

И когато падне пълен мрак

Космосът и Земята

изживяват свой любовен акт...

© Ссссс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??