Dec 30, 2018, 8:23 PM

Вселенската любов 

  Poetry » Love, Landscape, Phylosophy
1173 7 9

 

  А вярно ли красивата дъга

от  слънцето изплетен е венец цветя?

Неспирно мигащи звездите -

на ангели очите,

килимът от тревата -

на вятъра косата,

вулканите - горещата ни страст

а кратерите - похотлива гладна паст?

...а пък реките -

са ни сълзите?

И когато падне пълен мрак

Космосът и Земята

изживяват свой любовен акт...

© Ссссс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??