17 июн. 2011 г., 10:04

Всичко или нищо 

  Поэзия » Любовная
1642 1 45

 

Така фатално ме привличаш,
но в мен се борят разум и сърце.
Ти казваш уж че много ме обичаш,
но може ли любов да се дели на две?

 

Така отчайващо те искам, силно,
но мога и без теб да продължа.
Не искам малко, искам всичко -
не половин любов и не в лъжа.

 

© Жанет Велкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??