Jun 17, 2011, 10:04 AM

Всичко или нищо 

  Poetry » Love
1645 1 45

 

Така фатално ме привличаш,
но в мен се борят разум и сърце.
Ти казваш уж че много ме обичаш,
но може ли любов да се дели на две?

 

Така отчайващо те искам, силно,
но мога и без теб да продължа.
Не искам малко, искам всичко -
не половин любов и не в лъжа.

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??