25 окт. 2011 г., 19:08

Всичко започва с обичане 

  Поэзия
1181 0 9

Всичко започва с обичане – така се създава живот.

Когато обичаш родината – създаваш един патриот.

Така се създава дъгата – слънце, простило на дъжд.

Мечтата се сбъдва жадувана – жена, впила устни във мъж.

Така волна птица се ражда – затоплено в зима яйце.

Така в тоз живот се прощава – подадени в студ две ръце.

Помагане в труден момент – така се доказва приятел.

Създал ли си нещо с душа – това се нарича създател.

Доверие щом се роди – човекът не търси изгода.

Щом видиш красиви поля – това се нарича природа.

И всичко е вътре във нас – мечти, състояния, воля.

С обичане правим света – един всезапомнящ се полет.

© Мартин Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??