Всичко започва с обичане – така се създава живот.
Когато обичаш родината – създаваш един патриот.
Така се създава дъгата – слънце, простило на дъжд.
Мечтата се сбъдва жадувана – жена, впила устни във мъж.
Така волна птица се ражда – затоплено в зима яйце.
Така в тоз живот се прощава – подадени в студ две ръце.
Помагане в труден момент – така се доказва приятел.
Създал ли си нещо с душа – това се нарича създател.
Доверие щом се роди – човекът не търси изгода.
Щом видиш красиви поля – това се нарича природа.
И всичко е вътре във нас – мечти, състояния, воля.
С обичане правим света – един всезапомнящ се полет.
© Мартин Спасов Всички права запазени
Поздрави