Душата ми - копнеж безкраен
и стон накъсан, хукнал подир теб,
и вихър нежен, следващ те до края,
да те загърне в нощите като сатен.
И стигне ли те, ще те приласкае,
ще се превърне в ярък цвят невен,
на обич всяка молекула ще ухае,
наситила пространството за теб и мен.
© Сеси Все права защищены