Nov 8, 2012, 12:01 PM

Всяка молекула ще ухае 

  Poetry » Love
861 0 16

Душата ми - копнеж безкраен

и стон накъсан, хукнал подир теб,

и вихър нежен, следващ те до края,

да те загърне в нощите като сатен.

 

И стигне ли те, ще те приласкае,

ще се превърне в ярък цвят невен,

на обич всяка молекула ще ухае,

наситила пространството за теб и мен.

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??