29 окт. 2011 г., 17:36

Втори шанс 

  Поэзия » Любовная
899 0 1

ВТОРИ ШАНС

 

Рай или край - безсмислена дилема.

Животът следва своя ритъм -

днес срещаш някой, утре си отива...

Бориш се за щастие, а оставаш сам.

 

Свеждаш глава или продължаваш.

В миг срещаш страшен фалш,

но после бързо просветлява...

няма пречка за мисълта човешка.

 

Изранен поемаш по пътя си трънлив,

обсипан с много болка и надежди.

Ще срещнеш любовта, ще бъдеш пак щастлив -

само с тебе ще сме вече по-различни.

 

Животът своя втори шанс ни дава -

да промениме нашата съдба.

Отворили сърцата си за порив нов,

готови да дариме нежно обичта.

 

Диляна Пенчева

© Диляна Пенчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??