2 янв. 2020 г., 13:25

Вуду 

  Поэзия
741 1 0

Подарявам ти.
Подарявам ти болката си.
Онази, във гръдния кош, която ми пречи да дишам.
Онази, която изтръпва в ръцете ми,
замъглява съзнанието ми
и ме кара да мисля за теб до неистовост.

 

Подарявам ти.
Подарявам ти белите нощи.
Онези, прекарани, след като с теб се отписахме.
За които не мога да мисля различно. Не още.
Онези, в които накъсани думи и сенки
задъхано ме привличат.

 

Подарявам ти.
Подарявам ти спомените си.
Дано да си върна
способността да обичам.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??