Вяра
"Лошото се познава
по тълпата около него."
Сенека
Пропукаха се шепите,
но не изтече скършената вяра,
в Меката велика на поетите,
се стреля... мяра според мяра!...
Куршумите - изсечени от слово,
целта - премерена и точна,
славата - с венец оловен,
кована... до безсрочност!...
© Таня Георгиева Все права защищены