Oct 25, 2008, 10:19 AM

Вяра 

  Poetry » Phylosophy
775 0 31

                  Вяра

               "Лошото се познава 
                 по тълпата около него."
                                      Сенека

Пропукаха се шепите,
но не изтече скършената вяра,
в Меката велика на поетите,
се стреля... мяра според мяра!...

Куршумите - изсечени от слово,
целта - премерена и точна,
славата - с венец оловен,
кована... до безсрочност!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??