7 нояб. 2008 г., 22:25
Нямам сила да живея! Нямам сили и да съм... Не намирам смисъл да обичам и да вярвам в някакви лъжи. Исках някога да бъда! Да почувствам че съм жив, значим във нечий очи, че мога да съградя живот. Мечтах някой да обичам и мене някой да обикне, но обичал съм единствено на сън, а дори и там останах необичан. Нямам сили да се боря със своята и чуждата печал. Няма смисъл да се боря - гневът е единствената ми любов. Имах сили някога да търся рамо, на което да склопя глава и без свян сълзите си да роня - някой на когото да се доверя! Имах сили да се моля - да се опитвам да запълвам празнотата с крадената нежност - да вярвам в красивите мечти. Нямам вече вяра да се моля! Уморих се да живея като спомен, да идвам неискан и неканен, да си отивам предварително забравен. Нямам сила да вярвам във мечти! Уморих се да живея като сянка, да плача пред студените стени, мъката си да споделям с чаши. Не усещам аз живота! Как тогава да умра? Усещам единствено смъртта! Как тогава съм живял? Не вярвам във живота! Едничката утеха ми остана Вечната разбойница да дойде и в тъмнината да ме поведе...
Следующее из категории
Следующее автора