20 февр. 2024 г., 14:19

Вяра или призвание? 

  Поэзия
108 0 0

Вяра или призвание?

 

Вярата ли..,ами тя идва .. ей така с "течението",

Дори и никога да не сте чували.. за учението!?

Пъзел,който се създава с много преживявания,

отначало се съмняваш, но идват недоумявания,

 Питаш се.. и това ли е случайно ..отново пак?

Докато мине едното изпитание ..и пак за капак!

Търпиш,нямаш начин...не е по нашта сила..,а Налагане,

точно там,когато падаш и нямаш сила.. е Полагане!?

Вяра НЕ е избор...а призвание...там е "Простотата",

как да ви кажа.,замълчете...ще го усетите в Самотата!?

 

19.02.2024-Виена

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??