Вяра или призвание?
Вярата ли..,ами тя идва .. ей така с "течението",
Дори и никога да не сте чували.. за учението!?
Пъзел,който се създава с много преживявания,
отначало се съмняваш, но идват недоумявания,
Питаш се.. и това ли е случайно ..отново пак?
Докато мине едното изпитание ..и пак за капак!
Търпиш,нямаш начин...не е по нашта сила..,а Налагане,
точно там,когато падаш и нямаш сила.. е Полагане!?
Вяра НЕ е избор...а призвание...там е "Простотата",
как да ви кажа.,замълчете...ще го усетите в Самотата!?
19.02.2024-Виена
© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени