17 сент. 2009 г., 22:23

Вяра, Надежда, Любов 

  Поэзия
519 0 3

Бях на ръба на живота прекрасен.

Угасваше последният лъч светлина.

Всеки миг беше страшен, ужасен,

но с любимите хора не останах сама.

 

Майка ми - кротка светица,

вдъхна ми вяра с нежна ръка.

Сестра ми, като безстрашна лъвица,

ми даде надежда, хъс за борба.

 

Децата ми - ангели мили,

дариха ме с много любов.

И заради това намерих сили

да се върна към живота си нов.

 

Господи, моля те, само пази ги!

Бди над тях всеки ден, всеки час!

С много вяра, надежда, любов надари ги!

Благодаря им! Заради тях живея и аз.

 

Днес паля свещ за тебе, Боже!

В признателност вечна глава ще склоня.

За твоята обич, без която не можем,

сърдечно ти благодаря!

© Катерина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??