Бях на ръба на живота прекрасен.
Угасваше последният лъч светлина.
Всеки миг беше страшен, ужасен,
но с любимите хора не останах сама.
Майка ми - кротка светица,
вдъхна ми вяра с нежна ръка.
Сестра ми, като безстрашна лъвица,
ми даде надежда, хъс за борба.
Децата ми - ангели мили,
дариха ме с много любов.
И заради това намерих сили
да се върна към живота си нов.
Господи, моля те, само пази ги!
Бди над тях всеки ден, всеки час!
С много вяра, надежда, любов надари ги!
Благодаря им! Заради тях живея и аз.
Днес паля свещ за тебе, Боже!
В признателност вечна глава ще склоня.
За твоята обич, без която не можем,
сърдечно ти благодаря!
© Катерина All rights reserved.
Кураж!