8 сент. 2021 г., 20:56

Вярна 

  Поэзия
455 0 1

Днес плажът ме зове

безсрамно, някак си  греховно,

в милувката на синьото море

да се отдам докрай  и непристойно…

 

Да ме помилва с хладните води,

да ме разлей като въздушна пяна,

да обладае чудните ми дълбини

и тялото ми тленно и душата млада.

 

Да ме раздипли синевата му безмерна

с нестихващата сила на страстта

и като довереница благоверна,

да му остана вярна, до смъртта.

© Валя Сотирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??