Sep 8, 2021, 8:56 PM

Вярна 

  Poetry
456 0 1

Днес плажът ме зове

безсрамно, някак си  греховно,

в милувката на синьото море

да се отдам докрай  и непристойно…

 

Да ме помилва с хладните води,

да ме разлей като въздушна пяна,

да обладае чудните ми дълбини

и тялото ми тленно и душата млада.

 

Да ме раздипли синевата му безмерна

с нестихващата сила на страстта

и като довереница благоверна,

да му остана вярна, до смъртта.

© Валя Сотирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??