Във вярност аз ти се вричах,
в очите ми винаги имаше сълзи,
когато чувах гласa ти, но ти
не беше до мен.
Със сълзи, знам, не ще те върна,
дори и да те загубя, но сърцето
ми на две тогава ще се раздели,
вземи по-голямата част за теб,
а по-малката остави на мене.
Да мога да страдам по-малко,
да ме боли по-малко, че ти не си до мен.
С целувка раната дълбока
не ще затвориш ти, когато заминеш
си от мене завинаги, но във вярност
ти се вричам и знай, че много те обичам.
Сълзите не ще изтрият раните от думите ти,
не ще ми върнат дните ми щастливи с теб,
когато ти беше до мен и аз до теб.
Във вярност ти се вричам
и знай, че с теб искам да съм,
през трудностите много ниe с лекота
да преминем, но пак да сме си и аз и ти.
Обичам си те много.
Дата: 15.03.2009 год.
© Джулияна Николова Все права защищены
вземи по-голямата част за теб,
а по-малката остави на мене"...
Какво ли не сме готови за трохичка обич...
Прекрасно е и ти желая да намериш човек, който наистина заслужава твоята любов!