11 сент. 2012 г., 10:34

Вярвах ти 

  Поэзия » Любовная
506 0 0

Вярвах ти.

Мили Боже, колко ти вярвах!

Вярвах ти повече, отколкото

на себе си!

Вярвах в сърцето ти

вярвах в очите ти,

вярвах в словата ти!

Сега сърцето ми е вопъл.

Душата ми крещи по-силно

от Вселенски взрив...

Плувам в сълзите си

с натежали крила.

 

© Явление Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??