Sep 11, 2012, 10:34 AM

Вярвах ти 

  Poetry » Love
505 0 0

Вярвах ти.

Мили Боже, колко ти вярвах!

Вярвах ти повече, отколкото

на себе си!

Вярвах в сърцето ти

вярвах в очите ти,

вярвах в словата ти!

Сега сърцето ми е вопъл.

Душата ми крещи по-силно

от Вселенски взрив...

Плувам в сълзите си

с натежали крила.

 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??