Вярвам в искрената ти усмивка
и в дълбокото море в очите ти...
Вярвам в добротата, която носиш,
вярвам в радостта и в плача ни...
Вярвам в чувството, с което живееш...
вярвам в смелостта, с която вярваш...
вярвам на достойнството в делата ти...
осезавам чистотата на същността ти...
Вярвам в теб и нашата любов,
тя е най - хубавото в живота ми...
Вярвам в теб и смело политам...
само с мислите отвеждаш ме...
Вярвам теб, мой живот и в това,
което означаваш в сърцето ми...
Във цветовете, който ми даваш...
и доброто, което оставяш у мен...
Вярвам в теб и обичам това,
че себе си откривам все у теб...
Вярвам в теб и в нашите мечти...
защото сърце едно отдаваме им...
Вярвам в избора и вярвам във нас,
знам го във всеки миг, който споделяме...
И вярвам в любовта ни без страх...
И вярваме в другия и обичащи летим..
Любов, любов, любов, любов, любов...
Вярвам, в това което чувствам у теб,
защото всеки път завръщам се у теб,
защото ти си силата ми, истината ми,
ти си мястото, където искам да остана...
Защото в прегръдките ти, там живея...
защото ме караш напред да вървя...
Защото в обятията ми искаш да останеш...
и болката заедно да превърнем в усмивка...
Вярвам в съдбата и вярвам във нас,
знам го във всеки миг, който споделяме...
И вярвам в любовта ни без страх
И вярваме в другия и обичащи летим..
Любов, любов, любов, любов, любов...
вярвам в песента, която пеем двамата
знам гласът ми полетя в пеенето ти...
осезавам как в нея трептя с всеки миг...
и знам, че за теб, само за теб я пиша...
© Лили Вълчева Все права защищены