21 jul 2018, 22:50

Вярвам в теб... 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
1154 5 6

 

Вярвам в теб...

 

  Вярвам в искрената ти усмивка

и в дълбокото море в очите ти...

Вярвам в добротата, която носиш,

вярвам в радостта и в плача ни...

 

Вярвам в чувството, с което живееш...

вярвам в смелостта, с която вярваш...

вярвам на достойнството в делата ти...

осезавам чистотата на същността ти...

 

Вярвам в теб и нашата любов,

тя е най - хубавото в живота ми...

Вярвам в теб и смело политам...

само с мислите отвеждаш ме...

 

Вярвам теб, мой живот и в това,

което означаваш в сърцето ми...

Във цветовете, който ми даваш...

и доброто, което оставяш у мен...

 

Вярвам в теб и обичам това,

че себе си откривам все у теб...

Вярвам в теб и в нашите мечти...

защото сърце едно отдаваме им...

 

Вярвам в избора и вярвам във нас,
знам го във всеки миг, който споделяме...

И вярвам в  любовта ни без страх...
И вярваме в другия и обичащи летим..

 

Любов, любов, любов, любов, любов...

 

Вярвам, в това което чувствам у теб,

защото всеки път завръщам се у теб,

защото ти си силата ми, истината ми,

ти си мястото, където искам да остана...

 

Защото в прегръдките ти, там живея...

защото ме караш напред да вървя...

Защото в обятията ми искаш да останеш...

и болката заедно да превърнем в усмивка...

 

Вярвам в съдбата и вярвам във нас,
знам го във всеки миг, който споделяме...

И вярвам в любовта ни без страх
И вярваме в другия и обичащи летим..

 

Любов, любов, любов, любов, любов...

 

вярвам в песента, която пеем двамата

знам гласът ми полетя в пеенето ти...

осезавам как в нея трептя с всеки миг...

и знам, че за теб, само за теб я пиша...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти, Хари! Пращам ти прегръдки! Бъди винаги все по щастлив и вдъхновен!
  • Направо водопад от чувства,река от мисли,ураган от обич! Неповторима Лили!
  • Благодаря ви, приятели! Бъдете благословени! Прегръщам ви!
  • Хареса ми много, Лили! Поздравявам те сърдечно и ти пожелавам още много такива хубави стихотворения.
  • Като песен ми прозвуча, Лили.
    Много е интересно за мен, хубаво, безримно, и това:
    "любов, любов, любов, любов, любов..."
    почти мантрично ми звучи.
    Поздрави.
  • Истинската любов е втечнена вяра, която ни облива с нежност и щастие. Хареса ми стиха ти, Калиа. Поздрав!
Propuestas
: ??:??