17 мая 2017 г., 19:55

Вятър и мъгла 

  Поэзия » Любовная
647 0 0

Вятър и мъгла,
  сърце, прокудено в пустиня.

Вятър и мъгла,
  душата страда, но не иска милостиня.

Вятър и мъгла,
  пъстра пеперуда появява се и чудо –
  
мъглата разсейва,
  вятъра утихва,
  с любов до лудост те омайва
  и ти се усмихва.

© Алекс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??