17.05.2017 г., 19:55 ч.

Вятър и мъгла 

  Поезия » Любовна
640 0 0

Вятър и мъгла,
  сърце, прокудено в пустиня.

Вятър и мъгла,
  душата страда, но не иска милостиня.

Вятър и мъгла,
  пъстра пеперуда появява се и чудо –
  
мъглата разсейва,
  вятъра утихва,
  с любов до лудост те омайва
  и ти се усмихва.

© Алекс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??