6 февр. 2008 г., 10:39

Вятърът 

  Поэзия » Любовная
600 0 11
 
Вятърът ме носи на ръце,
ако нямам сили за да тръгна,
ставам лекичка като перце,
но и празна съм, като Луна на съмване.

Вятърът ми дава и това,
дето ти ми даваш само с думи -
волята свободна и добра
да вървя напред, дори безумна...

Той ме гали с ласкави ръце,
ако твоите ръце ги няма,
но не може вместо теб
в душата ми да сее пламък.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??