Feb 6, 2008, 10:39 AM

Вятърът 

  Poetry » Love
601 0 11
 
Вятърът ме носи на ръце,
ако нямам сили за да тръгна,
ставам лекичка като перце,
но и празна съм, като Луна на съмване.

Вятърът ми дава и това,
дето ти ми даваш само с думи -
волята свободна и добра
да вървя напред, дори безумна...

Той ме гали с ласкави ръце,
ако твоите ръце ги няма,
но не може вместо теб
в душата ми да сее пламък.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??