20 авг. 2008 г., 12:47

Вятърът 

  Поэзия
416 0 1
Искам да хвана с ръка вятъра
още от ранни зори,
искам да танцувам с вятъра
и той да разпилява моите коси,
искам да тичам с вятъра
през полета и гори,
искам да докосна вятъра
и да му прошепна моите мечти,
искам да тръгна с вятъра
и да стигна сияйни висини.

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??