30 мар. 2012 г., 09:29

Вълчицата 

  Поэзия
440 0 1

Какво ли си мисли

самотната вълчица,

гледайки месеца сребрист,

чува ли някой

воят ù на мъченица

на хълма скалист?!

 

Чува ли някой

нейния стон,

заглушения зов

от свирепия вятър?!

Чува ли някой

как крещи ù душата?!

 

... А тъгата -

самотният вой

отеква в гората,

като умиращ герой...

© Богдана Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??