23 нояб. 2017 г., 22:00

Вълните са красиви 

  Поэзия » Любовная
418 0 0

Вълните са красиви
плувайки към теб,
до онзи миг,
във който се разбият.
Така и аз вървях към теб.
Ала защо ли? За да се разбия.
Да стана само пяна във морето,
от която полза няма й да имаш.
Но аз те гоних въпреки което,
със целувка на вълна да те залея.
И бях красива, нежна и щастлива.
Сега съм като бриз в морето.
Не казвай нищо, просто слушай
онзи миг, във който се разбиват.

 

Християна Рачева
 

© Християна Рачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??