4 дек. 2010 г., 17:39

Вълшебен свят 

  Поэзия » Любовная
601 0 1

Не беше ли вълшебен онзи миг,
когато твоята любов ме озари,
и мрака непрогледен в мен
превърна в бляскави звезди!
Не беше ли вълшебен онзи ден,
в който твоята душа ме приюти,
в който всичките горчиви сълзи
ти жадно от лицето ми изпи
и върху сбръчканите ми ръце
магнитни устни нежно долепи...
О, заради този миг 
и този ден, признавам -
от тебе да си тръгна - аз не бих!
Заради твоя свят вълшебен,
в небето, като птица-жар кръжи
молитвата, с която моля Бога
престоя земен да ми удължи!
D. Patton

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не беше ли вълшебен онзи миг,
    когато твоята любов ме озари,
    и мрака непрогледен в мен
    превърна в бляскави звезди!
    Хареса ми!Поздрав и
Предложения
: ??:??